Palvelut ja tuotteet

Tarjoamme asiantuntija-apua teknisen työn opetustiloihin liittyen sekä saneeraus että  uudiskohteisiin.

Palveluumme kuuluu teknisen työn opetustilojen suunnittelun konsultointi, tilasuunnittelu asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä kalustaminen ja varustaminen haluttaessa jopa Avaimet käteen -periaatteella, jolloin tilaaja saa käyttöönsä täysin valmiit tilat, jossa opetus voidaan aloittaa välittömästi.

Tuotevalikoimamme sisältää kaiken, mitä teknisen työn opetustiloissa tarvitaan, eli työvälineet, koneet ja laitteet, oppimateriaalit ja havaintovälineet, kalusteet, henkilösuojaimet ja turvavälineet, säilytysjärjestelmät sekä runsaan valikoiman opetuksessa käytettäviä materiaaleja ja tarvikkeita.

TILASUUNNITTELU

Teknisen työn tilat oppilaitoksessa voidaan luokitella erityistiloiksi jotka monelta osin poikkeaa tavanomaisista luokka-ja yleistiloista.

Olemme toteuttaneet suunnittelua ja konsultointia useisiin kohteisiin sekä saneeraus että uudiskohteissa.

Lue lisää

KALUSTAMINEN

Teknisen työn tilojen kalustamisen lisäksi olemme myös suunnitelleet ja toteuttaneet myös robotiikan opetuksen sekä tekstiilityön -tiloja.

Lue lisää

KOULUTUS JA KONSULTOINTI

Olemme järjestäneet asiakkaiden halutessa koulutuksia eri osa-alueilta mm. työturvallisuuteen liittyen joko omissa tiloissamme tai asiakkaan luona.

Lue lisää

KONEET JA LAITTEET

Valikoimastamme sisältää kattavan valikoiman koneita ja laitteita teknisen työn opetuksen eri osa-alueille.

Lue lisää

MATERIAALIT, TARVIKKEET JA TYÖKALUT

Materiaali- ja tarvikevalikoimastamme löytyy yli 10000 nimikettä. Valmistamme opetusvälineitä itse ja tuomme maahan monien arvostettujen opetusvälinevalmistajien tuotteita.

Lue lisää