KALUSTAMINEN

Valikoimaamme kuuluu erilaisia kalusteita puu -ja metallityöhön, konesaliin, luokkatiloihin, varastointiin, pinnankäsittelyyn, hiontaan ja opettajan työtiloihin.

Valmiiden kalusteiden lisäksi olemme kehittäneet ja tuoneet markkinoille teknisen työn opetuksen erikoistarpeisiin soveltuvan kalustemalliston joiden käytettävyys, toiminnallisuus ja kestävyys on otettu huomioon.

Mallistomme kalusteet suunnitellaan ja valtaosiin myös valmistetaan sekä kasataan Suomessa. Kalusteiden materiaalihankinnoissa suositaan kotimaisia, ennen kaikkea paikallisia toimittajia, joiden kanssa tehdään yhteistyötä pitkällä aikajänteellä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt kalusteillemme Avainlippu-tunnustuksen. Avainlippu-merkin tavoitteena on kertoa tuotteen ja palvelun suomalaisesta alkuperästä sekä tukea suomalaista työtä.

Kalustemallistossamme on erilaisia säilytysjärjestelmiä, kaappeja, laatikostoja, vaunuja, telineitä sekä pöytiä eri tarkoituksiin, kuten maalaus-ja liimauspöytä, hiontapöytä, hitsauspöytä.

Kuvia kalusteista tiloittain.

Konesali

Puutyö

Metallityö

Kuumakäsittely

Pinnankäsittely

Pölytyö

Luokkatila

Varasto

Teknologia

Robotiikka

Tekstiili